Ανακαίνιση σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού

Η ανακαίνιση του σπιτιού μας, του καταστήματος η του γραφείου μας, είναι κάτι που μας απασχολεί για πολλούς λόγους. Είτε γιατί κατοικούμε ή δουλεύουμε χρόνια στον χώρο μας, είτε γιατί κάναμε μία αγορά ακινήτου, είτε γιατί νοιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε τον χώρο που ζούμε πιο όμορφο και λειτουργικό πιο χρηστικό, είτε για να προβάλουμε την εργασία ή το εμπόρευμα μας, για να αυξήσουμε την παραγωγικότητα και τις πωλήσεις μας.

Η εποχή στην οποία ζούμε μας οδηγεί στην αναζήτηση ιδανικών λύσεων με ιδανικές συνθήκες διαμονής στο θέμα της κατοικίας. Η οικονομική κρίση άλλαξε πολύ τα κριτήρια επιλογής μας στην αγορά ενός νέου διαμερίσματος ή την ανακαίνιση του. Το μεγαλύτερο ποσοστό επιλέγει την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος από μια αγορά ενός ακινήτου. Για το λόγο αυτό πρέπει να γνωρίζουμε κάποια βασικά πράγματα, ώστε το αποτέλεσμα μετά την ανακαίνιση σπιτιού να είναι ικανοποιητικό τόσο σε οικονομικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας.

Ένας ειδικός μπορεί να σας συμβουλέψει αλλά και να σας κατευθύνει σχετικά με τον προγραμματισμό των απαιτούμενων εργασιών και το ύψος των χρημάτων που χρειάζεται να διαθέσετε. Η εταιρία μας μπορεί να σας προσφέρει οικονομικές προσφορές και να σας προτείνει τα έργα που θα αυξήσουν την αξία και την εμπορικότητα του σπιτιού για την περίπτωση που χρειαστεί να νοικιάσετε η να πουλήσετε το ακίνητο σας.

Το σπίτι θα γίνει πιο λειτουργικό καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες και θα σας προσφέρει αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής μέσα από μια μοντέρνα αισθητική. Με μια έξυπνη εκμετάλλευση των τετραγωνικών και αλλάζοντας την διαρρύθμιση μπορείτε να κερδίσετε ακόμα και επιπλέον δωμάτια ενώ με σωστή διαχείριση του διαθέσιμου χώρου μπορείτε να ζείτε άνετα ακόμα και σε λίγα τετραγωνικά. Η αλλαγή των χρωμάτων στους τοίχους με αυτά του προσωπικού σας γούστου θα σας φτιάχνουν τη διάθεση. Επίσης, με μια ανακαίνιση αντιμετωπίζονται χρόνια τεχνικά προβλήματα του σπιτιού (π.χ. υγρασίες). Σημαντικό γεγονός είναι ότι μετά την ανακαίνιση θα ανέβει η αγοραστική αξία του σπιτιού σας ενώ θα μπορεί να πωληθεί η να ενοικιαστεί ευκολότερα γιατί η πρώτη εντύπωση πάντα μετράει. Τέλος, με την κατάλληλη ανακαίνιση θα φτιάξετε το σπίτι σας ακριβώς όπως εσείς το θέλετε και με χρήματα σαφώς λιγότερα από το κόστος αγοράς ενός καινούργιου σπιτιού.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ή ακόμη και τη μερική ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου, από τον σχεδιασμό έως την κατασκευή και την ολοκλήρωση του έργου. Σας προτείνουμε ιδέες και ευέλικτες λύσεις, για την βέλτιστη οργάνωση, εργονομία και διαρρύθμιση του κάθε χώρου. Σας παρουσιάζουμε εναλλακτικές λύσεις διακόσμησης, χρησιμοποιώντας σύγχρονα υλικά και χρωματισμούς που ανανεώνουν καθολικά το χώρο.

Η βέλτιστη ανάδειξη του προϊόντος ή της υπηρεσίας, η επιλογή φωτισμού που θα αναδεικνύει τους χρωματισμούς, τα υλικά επενδύσεων και τα διακοσμητικά στοιχεία που θα έχουμε επιλέξει, αν πρόκειται για ένα κατάστημα. Η δημιουργία χώρων λειτουργικών, με την βέλτιστη εκμετάλλευση των χώρων και η χρήση διακοσμητικών στοιχείων καθώς και ειδικών κατασκευών δημιουργώντας μια θεματική ενότητα, αν πρόκειται για ένα café-bar, ένα εστιατόριο ή ένα ξενοδοχείο. Η ανάδειξη της εικόνας μιας εταιρίας, ο σχεδιασμός των χώρων ώστε να διευκολύνουν την καθημερινή εργασία των ανθρώπων, αν πρόκειται για γραφεία μιας εταιρίας. Η εταιρική ταυτότητα μέσα από τα στοιχεία του χώρου. Η σωστή κατασκευή ή η απόφαση ανακαίνισης ενός επαγγελματικού χώρου θεωρείται επένδυση και όχι περιττό έξοδο, προσδοκώντας να αποφέρει μία αύξηση των πωλήσεων όπως τουλάχιστον είναι υπολογίσιμο από εταιρίες στατιστικών από 20% έως και 30%.

Επικοινωνήστε τώρα για μία δωρεάν προσφορά για το έργο σας

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ