Η εταιρία μας

κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα

το προφίλ της εταιρίας μας

Όταν η αρχιτεκτονική βρίσκει τη λύση , η εμπειρία την υλοποιεί και η διακόσμηση την ολοκληρώνει ……..

Βασισμένη στην εμπειρία, η κατασκευαστική εταιρεία Γ.Μπενέτος αναλαμβάνει τη μελέτη , σχεδιασμό , κατασκευή και επίβλεψη πολυκατοικιών , μονοκατοικιών , ξενοδοχειακών συγκροτημάτων , βιομηχανικών και σχολικών κτιρίων καθώς και μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές ,  με βασικά χαρακτηριστικά την υψηλή ποιότητα, την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία , τον εργονομικό τους σχεδιασμό , τη λειτουργικότητά τους , την ενεργειακή τους  απόδοση ,το αισθητικό κάλος και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες της.

Με πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια των κτιρίων, η εταιρεία ικανοποιεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα εργασιών μιας οικοδομικής κατασκευής , από την αρχιτεκτονική μελέτη του χώρου, το σχεδιασμό, τη συνεχόμενη επίβλεψή του , την ενεργειακή του απόδοση ή αναβάθμιση , την εσωτερική του διακόσμηση μέχρι την πετυχημένη ολοκλήρωση του έργου ώστε να είναι φιλικό προς τον χρήστη και ευχάριστο στον επισκέπτη.

Η κατασκευαστική εταιρεία Γ.Μπενέτος και ΣΙΑ Ο.Ε. έχει καταξιωθεί στη συνείδηση όχι μόνο των πελατών της αλλά και στο σύνολο των κατοίκων των περιοχών στις οποίες δραστηριοποιείται.Έργα της έχουν υλοποιηθεί στο νομό Βοιωτίας όπου εδρεύει και στους νομούς Φθιώτιδας και Αττικής.

Επικοινωνήστε τώρα για μία δωρεάν προσφορά για το έργο σας

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ